Sukupäivät kautta aikojen

Tänne tallennetaan muistot sukupäivistä aikajärjestyksessä, sitä mukaa kuin aineistoa on ennestään ja uutta kertyy.

Sukupäivä 2017

• Vuoden 2017 sukupäivänä Marttisten sukuseura valloitti Helsingin ja vietimme sukupäiväämme saaristoristeilyllä Helsingin edustalla.
  • Ilmoituksemme perusteella kaiken kaikkiaan lähes 80 sukuseuralaista kokoontui Helsingin kauppatorin rantaan odottelemaan Emman saapumista 05.08. lauantain aamuna. Edellispäivänä Helsinkiin saavuttaessa vettä tuli vielä niin että näkyvyys moottoritiellä oli lähes nollassa. Meille
    oli kuitenkin siunaantunut aurinkoinen ja lähes pilvetön risteilyaamu.
  • Sukupäivän tapahtumia voi miuistella valokuva-albumin kuvien avulla tästä.

Sukupäivä 2016

• Seuramme 2016 sukupäivä ja vuosikokous pidettiin Juvan Partalan Kuninkaankartanossa 18.06.2016.
  • Tähän lämminhenkiseen ja kotoiseen tilaisuuteen osallistui 23 sukuseuramme jäsentä.
  • Kuvaus tapahtumasta löytyy kotisivujen valokuva-albumin kommenteista.kommenteista.

Sukupäivä 2015

Sukupäivä ja vuosikokous 2014